Πραγματοποιήθηκε χθες στο σχολείο μας, σεμινάριο με θέμα "Ζύμη Κρουασάν" από τον Pastry chef Βαγγέλη Μακράκη του "ΠΑΛΛΑΣ Philocaly". Δεν θα μπορούσε κάποιος να δείξει καλύτερα στους μαθητές μας, πως φτιάχνονται και πως γεμίζονται τα κρουασάν.
Φυσικά στο πλευρό του Βαγγέλη Μακράκη ήταν ο εκπαιδευτικός μας Pastry chef Χρήστος Σταματάκης του Ζαχαροπλαστείο Όνειρα Γλυκά - Sweet Dreams, αλλά και ο Άρης Παπαδομανωλάκης μαθητής μας, που είναι και βοηθός του Βαγγέλη Μακράκη.
Ευχαριστούμε θερμά όλους, για την εξαιρετική παρουσίαση και τις απολαυστικές γεύσεις που μας χάρισαν!