Χθες στο σχολείο μας έγινε παρουσίαση της χρήσης και της διατροφικής αξίας του χαρουπιού στην κρητική κουζίνα από τον Σεφ Κατσιφαράκη Ιωάννη της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης.
Ο κ. Κατσιφαράκης εξήγησε την μεγάλη διατροφική αξία του χαρουπιού, το οποίο υπάρχει σε αφθονία στην κρητική φύση, και μαζί με τους μαθητές μας παρασκεύασαν ψωμί και μπουκιές με χαρουπάλευρο.
Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον Σεφ Κατσιφαράκη Ιωάννη, όσο και την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης για την ευγενή και πρόθυμη συνεργασία τους.
Ο κ. Κατσιφαράκης εξήγησε την μεγάλη διατροφική αξία του χαρουπιού, το οποίο υπάρχει σε αφθονία στην κρητική φύση, και μαζί με τους μαθητές μας παρασκεύασαν ψωμί και μπουκιές με χαρουπάλευρο.
Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον Σεφ Κατσιφαράκη Ιωάννη, όσο και την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης για την ευγενή και πρόθυμη συνεργασία τους.